Vodafone Customer Experience Centre

Overview

Create a welcoming environment with subtle brand presence, for our client to interact with their key customers.

Objective

To create a “state of the art” facility for our client’s enterprise customers.

What we did

Space planning

The space is a journey through a series of interconnected spaces that flow from one to the next, reflecting the stages of the sales process.

Design

Each space has an element of surprise & delight, whilst sharing common finishes and colour scheme. We worked very closely with the Vodafone marketing experts to ensure the brand was subtly reflected in the scheme.

Challenge

How to retain an escape route that runs right through the middle of the space without compromising the design.

The outcome

How we added value

Balancing operational requirements for the Centre, whilst integrating IT, audio visual and lighting design within a very tight programme.

Like what you see?

Check out more of our case studies, or get in touch to find out more.

Let's talk

The start of our journey together. Communication and collaboration are second nature to us, and important aspects when it comes to workplace design. Contact us today to discuss how CMI Workplace can help with your office design project.

six + four =